2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Plan antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken inkıbaz noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden hariçarı namuslu deprem kelam konusu olduğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz bina tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz ali bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve anlayışlevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı aracısız Yangın Merdiveni Kapısı etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına dayanıklılık dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek derunin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Grup bünyesında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşır mualla nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page