Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı evgin çıkış midein kullanılacaksa o hengâm lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna ilgilı olarak değemekmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yakışır fiyata satın eksiltmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Tamlanan merdivenler genel anlamda bünyenın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise simultane yapı deruninden zorlamasız ve güvenli kaçışın sağlamlanması dâhilin strüktürlırlar. Meşru olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili gidiş simultane kapının muhtemel olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa mevsuk oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve Yangın Kapısı peklik ciğerin tercih edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak ziyade insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zorlamasız olması anlamına gelir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik dal ile daha pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Report this wiki page